« Aromas Del Campo; wij zijn exclusief importeur voor heel Nederland»

Gepubliceerd op 23-03-2023

A1312-ELMAWALL-AMBIENTE-1024x707-1676302556.png

Aromas del Campo is een Spaans verlichtingsmerk dat in 1986 is opgericht in Valencia. Oorspronkelijk produceerde en distribueerde het bedrijf aromatische producten, wat ook de inspiratie was voor de naam van dit prachtige merk. Tegenwoordig is Aromas del Campo volledig toegewijd aan verlichting en biedt het een ruime keuze op het gebied van designverlichting.

Met een pand van ongeveer 2.500 m2 aan kantoor en opslagruimte in Iliria (Valencia) is Aromas del Campo uitgegroeid tot een prachtig imperium met ervaren en gekwalificeerd personeel. Door het presenteren van de nieuwste collecties en innovaties op tal van beurzen heeft Aromas del Campo zowel de nationale als internationale markt veroverd.

Bij Aromas del Campo is duurzaamheid een belangrijke overweging in elke beslissing die ze maken, van de eerste schets tot de verpakkingsstudie. De ontwikkeling van een nieuwe collectie is gebaseerd op de volgende 3 principes: productduurzaamheid, efficiëntie van verlichtingssystemen en het gemak van hergebruik, recycling en afvalverwerking aan het einde van hun levensduur.

Als exclusieve importeur voor heel Nederland zijn wij trots op ons partnerschap met Aromas del Campo en delen wij hun toewijding aan design, innovatie en duurzaamheid. Bij ons kun je terecht voor de nieuwste collecties en innovaties van dit geweldige merk. Of je nu op zoek bent naar een elegante hanglamp voor boven de eettafel, een functionele bureaulamp voor op kantoor of een sfeervolle tafellamp voor in de woonkamer, wij hebben het allemaal!

Kortom, als je op zoek bent naar de prachtige lampen van Aromas del Campo, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een ruime selectie van exclusieve designs en nodigen je uit om onze collecties te bekijken en om te ontdekken hoe wij jou kunnen helpen bij het vinden van de perfecte lamp voor jouw ruimte.

Maak hier een afspraak