« Zafferano & AiLati bundelen hun krachten voor unieke verlichtingscollecties»

Gepubliceerd op 11-07-2023

In een harmonieuze samenwerking hebben Zafferano en AiLati de handen ineengeslagen om verlichtingscollecties te creëren die nieuwe materialen, glaskunst, geavanceerde technologieën en creatieve verlichtingsoplossingen voor zowel binnen- als buitengebruik omvatten.

Alle producten van Zafferano AiLati combineren esthetisch onderzoek rond elementaire geometrische vormen met het gebruik van de meest innovatieve led-technologische normen van de nieuwe generatie. Deze producten zijn aanpasbaar, modulair en op maat gemaakt, speciaal ontworpen om zowel openbare als private ruimtes te verlichten en zo ruimtes met een krachtig karakter te creëren.

De oprichter van AiLati, Federico de Majo, groeide op in de betoverende omgeving van Venetië. Op het eiland Murano, in het door zijn familie beheerde glasatelier, ontwikkelde hij een diepe liefde voor glas als een delicaat en krachtig materiaal. Zijn ontwerpfilosofie rust op drie pijlers: de invloed van de Italiaanse culturele en natuurlijke schoonheid, die altijd onze ontwerpen heeft geïnspireerd; respect voor het ambachtelijke talent en eeuwenoude knowhow waar de rest van de wereld jaloers op is; en de voortdurende nieuwsgierigheid om de mogelijkheden te verkennen die worden geboden door cutting-edge materialen en technologieën. Deze factoren vormen de kern van al zijn verlichtingsprojecten, die worden gekenmerkt door de constante toewijding om functionele producten te creëren met een tijdloze esthetische aantrekkingskracht.

De samenwerking tussen Zafferano en AiLati heeft geresulteerd in een indrukwekkende reeks verlichtingsoplossingen die zowel de schoonheid van Italiaans design als de rijke traditie van vakmanschap omarmen. Deze collecties belichamen de geest van innovatie en tijdloze elegantie, waardoor ze perfect passen in elke ruimte en een blijvende indruk achterlaten.

Of het nu gaat om verlichting voor uw huis, kantoor of een openbare ruimte, Zafferano AiLati biedt op maat gemaakte, kwalitatief hoogwaardige opties die uw omgeving zullen transformeren met verbluffend licht en stijl. Ontdek de magie van Zafferano AiLati-verlichting en breng een ongeëvenaarde elegantie in uw leven.

Bekijk de Zafferno collectie hier: https://illum.nl/zafferano
Bekijk de Ai Lati collectie hier: https://illum.nl/ai-lati